fbpx

A digitális fogászat már nem jövő idő! Rég a jelen!
Ismerkedjen meg a legmodernebb 3D-s mosolytervező szoftverrel!

CityDent Smile Design ajánlatok minden héten!

EGYEDÜLÁLLÓ LEHETŐSÉG!
CityDent Smile Design ajánlatunk az alábbi INGYENES szolgáltatásokat tartalmazza:

  • Rövid beszélgetést követően egy széles mosolyú fényképet készítünk Önről. Ezután bescanneljük fogait csúcstechnológiájú száj scannerünkkel, mely 3D-s, tűpontos digitális képet alkot az Ön teljes fogsoráról. Ezeket a felvételeket egy applikáción belül megosztjuk Önnel, így Ön azt otthon is megnézheti bármilyen szögből (Trios3 scannelés eredeti ár: 25.000 Ft)
  • Az Önről készült fényképre egy látványtervet készítünk a Smile Design programmal. A mosolytervezés során közös munka zajlik, ahol a fogtechnikus az Ön és az orvos által adott instrukciókat figyelembe véve teszi láthatóvá leendő hollywoodi mosolyát. Az elkészült látványtervet szintén elküldjük Önnek, így azt otthon megmutathatja családtagjainak (Smile Design tervezés eredeti ár: 35.000 Ft).
  • A konzultáció végén részletes kezelési tervet és árajánlatot készítünk Önnek, mely tartalmazza az elképzelt mosoly költségeit. (Kezelési terv készítése eredeti ár: 10.000 Ft).
  • A CityDent Smile Design ajánlatunk teljesen DÍJMENTES, ez Önnek semmilyen rejtett költséggel NEM JÁR!
  • És ez még nem minden! Ha kedvet kap egy további lépéshez, mi újabb meglepetéseket adunk Önnek a CityDent Smile Design PRO ajánlatunkban! További információkért lapozzon lejjebb!

Szeretne tökéletes mosolyt, de eddig nem mert belevágni? Félt, hogy nem olyan lesz az eredmény, mint amit elképzelt? Itt az ideje, hogy kockázatok nélkül eldönthesse, belevág-e élete eddigi legnagyobb átalakulásába! Az igazi hollywoodi mosoly Önnek is elérhető közelségbe került. Jelentkezzen, és betekintést nyújtunk a digitális mosolytervezés kulisszái mögé. 

A CityDent Smile Design PRO ajánlatunk az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza kedvezményes áron:

  • Ha kellőképpen felcsigáztuk, akkor itt az idő, hogy az eddig csak fényképen látott és elképzelt hollywoodi mosolyát a valós életben is megtekintse, a fogaira FÁJDALOMMENTESEN felhelyezett, élethű MINTAFOGSOR segítségével.
  • Az előző alkalom során közösen megtervezett látványtervet erre a napra mi egy 3D-s nyomtatóval kinyomtatjuk. Ezt a konzultáció végén haza is viheti (Élethű mintafogsor kinyomtatása: 20.000 Ft).
  • A kinyomtatott fogak alapján készítünk egy szilikon formát, melybe fogszínű folyékony műanyagot teszünk. Ezt felhelyezzük az Ön fogsorára, melyen az ideiglenes koronaanyag rövid időn belül megszilárdul. A szilikon eltávolítása után immár tükörben is gyönyörködhet új mosolyában. Ezzel az eljárással oly módon tudjuk Önnek megmutatni leendő új mosolyát, hogy semmilyen módon nem kell a fogaihoz hozzányúlni, mégis élőben láthatja az eddig csak elképzelt vágyait. Ráadásul az egész folyamat nem tart 1 percnél tovább. Készítsen egy pár előtte-utána selfie-t, és már küldheti is az ismerőseinek. Az ideiglenes koronák a kezelés végén nyom nélkül eltávolíthatók. (Ideiglenes koronaanyag felhelyezése: 19.000 Ft).
  • A teljes csomag a CityDent Smile Design és Smile Design PRO alkalmon való együttes részvétellel most az eredeti 109.000 Ft-os ár helyett CSAK 39.000 Ft-ba kerül!
  • És ez még nem minden! Ha most meg is rendeli új mosolyát, 10% EXTRA KEDVEZMÉNYT adunk az összes későbbi kezelése költségéből!

A kezelés részletes bemutatása

Mindent elmagyarázunk a mosolytervezéssel kapcsolatban.

Digitális lenyomatvétel

Trios csúcskategóriás scannerünk segítségével bescanneljük fogait.

Látványterv
készítés

Megmutatjuk Önre szabott digitális mosoly-tervét.

A CityDent Smile Design és a Smile Design PRO alkalmakra az alábbi űrlapon jelentkezhet:

A jó minőségű, és főleg használható scan készítéséhez egészséges fogíny az ideális. Amennyiben ezzel kapcsolatban kérdése van, kérjük a jelentkezési lap alján található megjegyzés boxban tegye fel nekünk.

Kérjük, pontosan adja meg az adatait, mert az itt megadott elérhetőségen fogjuk visszahívni a részletekkel kapcsolatban!

Jelentkezés a Smile Design mosolytervezésre